Nerväxt ger tillväxt!
  (null)

 Jag satt en stund efter lunchen med en kopp kaffe på altanen.
Njut, njut sa till mig njut lilla du av himlarikets fåglarnas vårsång! Slocknade till några få korta minuter och när igen öppnade ögonen så såg jag en liten fågelunge som försökte att ta sig upp från grenen där den satt och nästa steg var att flyga! Det gick inte så bra i början.
Det tog en bra stund tills fågeln samlade ihop all sin kraft! Först nerväxt, nerväxt igen och plöstligt samlade all sin kraft för nytt försök, ja sådär nu flyger! Sedan följde jag henne med mina ögon hur långt som helst tills jag inte såg henne längre! Flög inte högt men tillräckligt långt för att jag inte kunde följa henne.
Hon påminde mig om mig själv och alla oss på jorden! Vilken liknelse! Lilla fågeln, lilla jag och lilla du hur många gånger som vi eller jag som inte sjönk ner om och om tills ibland inte orkade stå upp eller innan man samlade upp på sina krafter  för att orka, för att flyga några decimeter högre och lite högre, det tog alltså tid att lära sig flyga då var det dags att landa och det gällde att landa mjukt, alltså mjukt!
Har jag lärt mig båda delarna? Man har förhoppningsvist lärt sig att ha tålamod, att inte flygga kanske förfortb t.o.m flyga lagom högt i Sverige! och att försöka och att landa mjukt!😉😴Jonnie

Vi gjorde samma resa, tackade nej till kunder som var mindre lönsamma och sedan blev det tillväxt istället. Kul!

Svar: Kul när det funkar! Men även om när det funkar, får man vara försiktig för att inte få växtvärk. Det är lätt att tappa kontrollen när man växer fort.
Victoria Bolouri Söderlund

Jonnie

Vi gjorde samma resa, tackade nej till kunder som var mindre lönsamma och sedan blev det tillväxt istället. Kul!

Anonym

Ja, man får välja rätt men det är inte alltid lätt för små företag att välja rätt sort kund.

Svar: Nej det är inte lätt alltid särskild för små företagen. Man får ändå välja vilka av kunder som man ska satsa på och vem är kunden.
Victoria Bolouri Söderlund

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress