Ett nytt spännande projekt i mitt företag!
(null)

Idag började jag på mitt eget företag på ett helt nytt och spännande projekt. En av mina gamla företags kunder som jag träffade för ca 10 år sedan och fick min hjälp för att starta sitt företag, kontaktade mig för några dagar sedan och bad mig om att träffas. Jag mindes Marita Ryberg som en driven och målmedveten person. självklart har det alltid varit och är trevligt att träffa sina företags klienter dels för att träffa de att se hur de har och dels för att se hur det har gått med deras verksamhet. Jag är själv företagare och känner till hur det är att vara företagare. Marita har som de flesta företagare kämpat mycket och har verkligen lyckas med sin verksamhet som florist på sin egen blomsterhandel på Torslandatorg men tyvärr som de flesta av oss entrepenörer hade glömt sig själv på vägen till framgång. Vi hade mycket att berätta till varandra och i 10 år hade vi hunnit mycket både med verksamheten men även i privata livet!   Marita berättade för mig hur hon hade följt mig under åren och nu när hon hade följt mig med mitt nya företag " Hud, hälsa och härmoni" och fick reda på hur jag hjälpte och coachade andra för att må bra med rätt kost och kosttillskott som hon ville fråga mig om jag kunde cocha även henne och tre av fyra hennes söner med över vikten.
(null)

Marita ville att jag coacha henne för att få tillbaka sin normala vikt.  Vi pratade mycket om vårt nya projekt och att hur på bästa sätt skulle karläggas och genomföras. under de senaste dagarna har jag och Marita höll intensivt kontakt för att planera Maritas viktresa!
Vi planerade kosten, träningen och lämplig kosttillskott. Marita känner sig utmattad så jag kommer att hjälpa henne allt från matlådor t.o.m. motivation- inspiration för att orka med programmet. Här kommer jag och Marita lägga upp olika videoklipp med texter och bilder på hela hennes resa och processen. För mig att skapa ett fungerande koncept anpassad till Maita och hennes tre av fyra söner. Det svåra är att barnen bara bor varannan vecka  hos Marita och det blir svårt att ha kontroll över deras kostvanor. För mig att bara motivera barnen som på egen hand skall ta kontroll över sina matvanor de veckorna som de bor hos sin far. Här på min blogg kommer ni att läsa och följa oss, mig och mina kostråd liksom nyttiga matlådor till frukost, mellanmål, lunch och middagar, metoder och träningsschema.
Här Marita håller på att få plats för matlådorna i sin frys!
(null)
Dagensleverans var, frukostar, luncher mellanmål och middagar för åtta dagar👍
(null)
Här på bordet ser du maten som Marita har ätit i flera månader. Det är inte konstigt om man känner sig utmattad😢
 På Maritas egen blogg får ni följa hennes Viktresa med alla svårigheter med utmatthet, ansvar för sönerna som förälder, företagare och hennes egna bekymmer liksom trötthet, ångest, hur maten smakar mm. Maritas tre av fyra söner kommer också följa programmet och lägga om sin kost. Det här är ett stort projekt för mig och jag är beredd på att satsa en stor del  av min tid på projektet men det krävs förstås en stor insats från Marita och sönerna.
Lyssna gärna på Marita: 
 
Följ nu Maritas viktresa!


Följ Maritas viktresa på 
www.maritasviktresa.blogg.se


Anonym

Oj viket spännande projekt det måste jag följa. Lycka till!!!

Patricia

Åh, va spännande ! Ska bli kul att följa detta .. det är ju en sååå bra ide med att du fixar matlådor! 😍👍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress