Två separata verksamheter under ett och samma tak!
(null)

Den 25 juni publicerade Alekuriren en artikel om vår klinik som gav oss ett positivt resultat! Jag tänkte att använda innehållet för att även här i min egen blogg marknadsföra oss själva och vår klinik.
 Det är alternativa behandlingar som gäller på Norra Pilvägen i Lödöse. 
Så här skrev Jonas Andersson från Alekuriren om vår verksamhet!

– Det övergripande målet för all hälsovård är att folk inte ska bli sjuka, säger Torgny Söderlund och Victoria  BolouriSöderlund.

 

Ett år har gått sedan Torgny Söderlund öppnade egen mottagning i bostaden i Lödöse  – Torgnys Komplementärbehandling

– Jag har haft en väldigt positiv utveckling, en bra respons och nöjda kunder som kommer tillbaka, säger Torgny som i första hand ägnar sig åt zonterapi,  öronakupunktur och olika typer av massage.

Sedan en tid tillbaka har Torgny sällskap av  sin fru Victoria, som driver Victoria´s Hud, Hälsa och Harmoni. Här är det fokus på hudvård, Bach Blomsterterapi och kostråd.

– Du är vad du äter! Rätt kost och matvanor är jätteviktigt för kroppen. Jag erbjuder matlagningskurser och även färdiga matpaket för dem som önskar, berättar Victoria.

Något enkelt oc h konkret kosttips att dela med dig av?

– Ta bort socker och gluten i maten. Det är bevisat att många kroniska sjukdomar kan försvinna då.

Victoria samarbetar också med Hayde  Bolouri,   som är medicine doktor och senior forskare i molekylär- och neurocellbiologi sedan många år tillbaka. Hon  har också, tillsammans med Peter Wilhelmsson , författa t boken "Rädda din hjärna nu" som ger skräddarsydda tips gällande den kognitiva hälsan som grundar sig i framgångar från funktionsmedicinen.

– Vi vill hjälpa människor så att de inte behöver ta till kemiskt framställda mediciner. Det utgör grunden för våra olika behandlingar, avslutar Torgny Söderlund.

 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress