Första steg till en vacker hud!
(null)

Vår nya hudvårdsserie! 

Lev länge frisk med vital och vacker hud!

::::::::::::::::::::::::::::::::

Det första steget till en vacker hud är en uppfräschande Vh3 ansiktsbehandling som anpassas efter din huds behov. Denna behandling finns enbart hos oss. Antingen  ringer man till oss eller skicka mail för bokning till infoh3@telia.com 

I denna behandling ingår trådning alltså hårborttagning med tråd en skön ritualbehandling för rengöring , peeling portömning och ansiktslyftmassage med våra egna produkter och även brynformning. Därefter får din hud en passande ansiktsmask och djupgående serum, oljemassage för att öppna fina linjer i pannan, runt ögonen, munnen och mellan ögonbrynen.

Efter massagen får du fuktgivande ansiktsnäring och resultatet kan du se här både på män och kvinnor.
Resultatet är efter en enda behandling med våra egna produkter. Efter första behandlingen det är dags att beställa dina egna ansiktsprodukter hos oss!
Som det syns på bilden ovan får du allt din hud behöver för att skydda, reparera och förnya din ansiktshud- hals, dekolletaget och händer! 
(null)

Män har också hud!😉
Resultat efter en enda behandling med vår unika ansiktsmassage och hudvårdsprodukter!
(null)
(null)
(null)
Patricia

Bästa produkterna, sedan jag började använda dessa har jag inte kunnat sluta, de gör verkligen skillnad för huden, //från en tjej som haft hudproblem hela livet

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress