Att ta till vara på naturens apotek!

(null)
Den här sommaren har jag ägnat mycket tid på att vara i naturen att plocka, rensa, skölja  och torka örter och växter som är nyttiga för kroppen eller  är läkande.
Jag har gjort t. ex. några bra ekologiska oljor som jag ska använda en del av dem i mina hudvårdsprodukter. 
Min nya h3-hudlotion är framtagen av naturens apotek. Huden som är största kroppensorgan behöver också vårdas och matas med en riktig bra hudlotion som kan återfukta och stärka huden. Eftersom  huden "äter" det som vi sätter på den och att använda sig av vanliga bodylotions är det samma som att mata kroppen med kemikalier.
Den bästa mjukgöraren för huden är naturliga och kallpressade oljor. Våra individanpassade hudvårdsprodukter är en mix av utvalda oljor med mineraler och vitaminer som krävs för att 
reparera, förnya och vissa fall vid skadade och sårig hud kan läka hudcellerna i sin naturliga livslängd oljor som:

Jojobalja som är egentligen ett flytande vax och den av oljorna som är mest lik vår huds eget talg eller sebum. Den skyddar och binder fukt i huden samt ger huden en sammetslen känsla. Jojobaoljan balanserar talgproduktionen och passar därför allt från torr till fet hud. På grund av sin stabilitet, lämpar den sig även i solprodukter – den ger faktiskt också ett visst skydd mot solens skadliga strålar. 

Rapsolja innehåller E-vitamin och har hudläkande egenskaper. 

Olivoljan mjukgör och skyddar. 

Avocadoolja är lämplig för torr, narig och åldrande hy.

Solrosoljan är en s.k. torr olja som lätt absorberas av huden. Vitaminrik. 

Ricinolja har rengörande egenskaper och passar bra för hudtvätt. Det finns hur mycket som helst av dessa bra och läkande växter i naturens apotek att plocka. En bra hudprodukt är som en bra maträtt som när man serverar doftar det gott utöver  har även läckert utseende, smaka gott  och alla vill testa den! Produkten passar de flesta olika hudtyper upp till  åtminstone 85-90 %. 

Om du söker efter en unik, näringsrik hudvårdsserie som är anpassad efter din hud och behov   är du välkommen att kontakta mig via mail eller mobil: infoh3@telia.com, 0702-375453

(null)

Du får gärna testa även den fantastiska hudlotionen!  (null)

Njut av sommren! ❤️❤️❤️