Man mår bäst när man strävar efter balans på alla områden i sitt liv!Hur uppnår man inre harmoni, tillfredsställelse och lycka?
Luften som vi andas och hur vi andas, maten som vi äter och vad vi äter, människorna kring oss och hur mycket kärlek och energi  man får och ge  från allt det här hänger ihop för att skapa inre balans och harmoni. 
kroppen är själens boning och ska matas och skötas rätt för att höja vårt medvetande och  ökar vår kunskap, så leder till djupare förståelse om hur allt detta hänger samman både i stort och smått. Jag som många andra har en stor del av livet sökt efter det rätta svaren för att uppnå inre harmoni. Jag har också upplevt tider när oro eller något speciellt bekymmer intagit och ockuperat mina  sinnen och har då känt mig helt hjälplös och klarat inte att hindra tankarna från att fara runt som karusell inne i mitt huvud. Tankarna hade malt likt som en grammofon- skiva som hakade upp sig. " Vad jag borde säga /göra eller inte, dessa meningslösa tankar orsakade många timmar sömnlöshet och i sin tur trötthet, utmattning och inre harmoni.
För att förskingra malande tankar under natten och får tillbaka  sin goda nattsömn
Prova Victoria Bolouris Sovgott droppar baserat på Bach blomsterterapi.
Beställ redan idag! Ring: 0702375453
Aktiva ingredienser:
Körsbärsplommon: Hjälper mot rädslor för att tappa kontrollen och göra något hemskt
Clematis: Hjälper dig med medvetslöshet att passera och vara långt bort och avkopplad från bekymmer 
Vit kastanj: Att få avkoppling och sinnesro
Star av Betlehem: Hjälper mot trauma och chock
Rockrose: Hjälper mot extrem fruktan, rädslan och panik
Inaktiva ingredienser: Källvatten och 27 % Brandy


Pris: 198:-  

(null)

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress