Hållbar viktreducering med enkelmetod!
(null)

Igår träffade jag Marita och hennes söner Isak o Gabriel hemma hos oss för kostrådgivning samt matleverans för andra gången.
Isak och Gabriel följer oss mammas kostprogram för viktreducering och hade därför funderingar kring det som ville fråga mig och Torgny. En av pojkarnas frågor handlade om hur bra eller dålig var att äta och dricka lightprodukter. Det gladde mig att se hur engagerade var hela fina familjen att uppnå sitt mål om viktreduceringen och hur påläst var Gabriel när det gällde bra kost.
Marita och pojkarna fick även hjälp av Torgny med guldpläterade kulor i öronen som hjälper
man med viktreducering.
Det bästa av allt var att hela familjen älskar maten och följer sitt viktminskningsschema med glädje. Alltså man går ner i vikt utan att känna sig trött!
Tänk vilken överraskning och glädje för mig och Marita när vågen visade hennes vikt med en reducering på 3 kg under bara 8 dagar, vilken lycka.👍🙏
Nu är det bara att bli ändå mer motiverad och följa sin kostplan för hela familjen.
Mitt råd var att man skulle börja med att röra på sig mer. Även om jag är medveten om Maritas kropossmörtor men jag vet att hon skulle mår bra med att ta små tränningspasser som är anpassade efter hennes smärtor. Hon skulle kanske ta hjälp av någon sjukgymnast. 
Följ gärna Maritas viktresa på hennes blogg! maritasviktresa.blogg.se
❤️❤️❤️
Marita

Tack för dina fina ord. Ja vi tycker verkligen din mat är riktigt god. Och ja, jag vet att det är viktigt att röra på sig. Jag går hos sjukgymnast och har hemträningsprogram men just nu vill sjukgymnasten att jag ligger lite lågt med träningen fram till ryggoperationen pga. De svåra nervsmärtorna som jag har. Jag kan helt enkelt inte för det är för smärtsamt. Jag äter tyvärr mycket starka opioder pga. Den svåra smärtan. Vissa dagar kommer jag inte ens upp ur sängen utan behöver hjälp. Jag längtar verkligen efter min ryggoperation och ytterligare viktminskning så jag äntligen kan börja ut och röra på mig igen. Skall bli så skönt.
Smärta är väldigt tröttande. Känner mig dock lite piggare pga den näringsrika maten jag äter nu.
Tack Victoria❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress