Ett sent besked!

Idag vaknade jag tidigt på morgonen för att skulle träffa en kära vännina från tiden när jag jobbade som lärare på Nödingeskolorna. Jag och min kära vännina har försökt många ggr tidigar att träffas men av olika orsaker har vi inställt det varje gång. I vilket fall så bestämde vi oss väldigt hastigt igår för att träffas idag kl. 11.00.  Jag  föreslog henne även om att luncha hemma  hos oss och hon tackade ja med glädje.
Jag tycker att alla dagar är heliga och brukar vara mycket noga med om att vad man äter och stoppa i sig och förstås vad man bjuder 
sina nära och kära på. Jag planerade 3-rättersmiddag självklart persiskmat. 
Jag hann med allt och när allt var  klart ca kl. 10.55 . Tog jag min mobil för att sätta på lite musik så såg jag min kära vännina frågade om vi kunde inställa träffen pga. Hon hade vaknat med ont halsen imorse....
Ooh .. min kära vännina  hade lämnt återbud på messenger för 2 timmar sen och jag hade missat det😔 
För sig tycker jag  att hon skulle ringa och lämna återbud  särskild när hon inte hade fått något svar med detsamma. Vad tycker du?
Jag är noga med etik den vetenskapliga disciplinen som hör hemma dels inom den praktiska filosofin och dels inom teologin.
Skriv gärna hur ni brukar göra? Eftersom jag är uppväxt i en disciplinerad kultur är intresserad av att veta vad och hur du gör när du inte kan dyka upp vid en bästämd träff?
I vilket fall njut jag och min man av lunchen och resultatet av dagensarbetet ser ni härnedan.❤️😘

(null) 
Förrätten blev en good grönsopoa😊🌸

(null)
 Torgny serverade oss röttvin (Piccini)
(null)

(null)

(null)

(null)
Varmrätten, Zereshkpolo med kycklinglårfile och massor av god pickles, ingefäravatten med skivade klementiner i är utsökt  som dryck till rätten och vinet!
(null)

(null)

(null)

(null)
Med söt avslut förstås!😊🌺
Glöm inte att gilla mig här!Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress