En blonderad lilla syster! <3 "Ur mina memoarer"
 1.  

   

  En blonderad Lilla syster <3
  Snart om några dagar fyller min yngsta och lilla syster år. Jag var nästan 9år gammal då när hon föddes och kommer exakt ihåg den dagen när mor kom hem efter några dagar vistelse på sjukhuset. En stor baby på 5700gr, lindad i en vacker och färgglad morvirkade filt. Jag kommer även ihåg historien om hur läkaren och alla sjuksköterskor var imponerade över den stora babyn men de tjock håret som låg som svart sammet p...å en bit nedanför babyns nacke. Min lilla jättestor syster med det tjocka sammetsliknande hår utmanade mig att kidnappa henne från mamma för några minuter medan mor låg och sov för att gå ut på gatan och visa upp henne till grannskapet på gata och dela med mig av den stora glädjen att ha en sådan stor lilla syster 😊
  Lilla systern växte och blev några månader gammal, hennes vackra hår blev förstås ännu längre och vackrare. Jag beundrade så himla mycket den lilla varelsen och önskade henne allt det bästa. Självklart hennes bästa var mina egna önskningar!
  Jag hade en klasskamrat med långt blont hår som tyckte mycket om och beundrade hennes blonda och långa hår. Inte nog med kompisens hade även en docka med samma egenskaper alltså långt blont hår!!
  Som barn var jag mycket idérik och uppmärksam på vad de vuxna gjorde och sa. Jag hade sett hur mor, hennes väninnor och kvinnliga kusiner blonderar håret och även hur och var de köpte och skaffade sig blonderingsmedlet.
  Ja, eftersom jag själv inte fick färga håret så hjälpte jag min kära lilla syster att få blont hår med 50 toman köpta blonderingsmedel från apoteket. Jag tog kära syster på mitt knä och satt i altanen under solen ihop att få bättre och snabbare effekt. Jag blonderade lilla systerns hår. Jag hoppades och trodde att min kära syster kommer att bli tacksam en dag för det blonda håret. Eftersom hon skulle slippa allt bekymmer som alla andra kvinnor hade med sitt hår. Hon skulle känna sig lycklig med sin nya look när hon gick skolan i framtiden!!!
  Men vad gör du, skrek mor! Hon var helt förtvivlad när hon såg den blåfärgade babyn på mina knän. Mor lyfte upp den blå blonderade babyn på 9 månader gammal och sprang förtvivlad till badrummet.
  Jag insåg att det bästa lösningen var att jag gick och lade mig till allt och alla lugnade ner sig.
  Kära syster jag kommer inte ihåg om du nånsin önskade dig blont hår som vuxen. Du är lika vacker nu som då med några år på nacken. Jag är glad över dig och dina fina hår även om det inte är blont!
  Du fyller år snart och jag älskar dig! <3

  Visa mer
 1.  
 1. beinprogress.blog