Fick äntligen en underbar nattsömn utan smärtor!😊
 
 
Jag hade nästan glömt hur det känns att vakna upp på morgonen utan att ha en massa värk och smärtor i kroppen.
Det har gått ett år sen jag blev höftopererad efter en olyckhändelse på Ramsvik. Efter en omfattande operation och flera eländiga månader med att gå på kryckor, äta morfin och starka smärtstillande tabletter svimmade även av nackstötning på ett café i Göteborg. I Sahlgrenska efter datortomografi och noggrann undersökning konstaterade fler läkare postotraumatisk stress i samband med operationen. Kontaktade min kirurg efter 3 månader fick besked om 1,5 cm benförkortning efter operationen. Det var fruktansvärt att acceptera att jag skulle halta resten av livet enligt kirurgen på Näl- sjukhus. När jag frågade orsaken om varför jag hade blivit 1,5 cm kortare efter flera ggr besök och uppringar fick svaret om att benet hade läkt kortare 1,5cm men om varför skulle läkas kortare ingen hade det rätta svaret..
Min kära sambo Torgny som arbetar som kroppstrapuet och min syster Hayde som är hjärnforskare-functionalmedicinare delade inte alls åsikt med dessa läkarna och inkl. kirurgen.
Jag fick zonterapi, öronakupunktur och lymfmassage av min Torgny och fick ett eget hälsoprotokoll av kära syster med innehåll: blodanalys, detox, lagt om min kost och kompleterade med vitaminer och mineraler, joga och meditation, rätt andnig m.m.
Jag har fått min energi tillbaka, kan sova smärtfritt på nätterna, går utan att halta och i min och andras förvåning benet är inte kort länge!! Jag är så tacksam för att jag har fått tillbkaka min hälsa! Jag är så tacksam för att jag kan börja på nytt att bygga det jag förlorade under förgånga året! Jag har min sambo Torgny och syster Hayde att tacka för min återhämtning och hälsa! Har du själv eller känner du någon med likadan historia? Hur du upplever eller har tidigare upplevt vården? Tror du på komplementärabehandlingar eller functional medicine?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress