Designade egen babynest för barnbarnet!
(null)

(null)

I väntan på barnbarnet designade idag en babynest som ser ut då här efteråt!
Det var ett tag sedan jag sydde eller designade något för små bebisar.
Det första amningskudde i Sverige har jag designat 1992 och sen dess har kommit många nya sorters av amningskuddar men ingen av dem fyller de funktioner som min design gjorde och gör fortfarande.
Jag minns bara hur många kuddar har jag sålt av min design under åren. Mina amning-relaxkuddar är fortfarande populära  bl. mammor och även bl. folk som har reumatism och artrosvärk. Kudden är formbar och håller både värmen och kylan i flera timmar alltså man kan ha den i frysen och den håller kylan i flera timmar. Kulerna i kudden masserar kroppen och formas efter den.
Min designad amningkudde ger både mamman och barnet en behagligt njutbar stund under amningen och fungerar terapeutiskt även vid muskel och ledvärk. (null)

(null)

(null)

 
Patricia

Jag är världens lyckligaste som har en mamma som är så otroligt duktig! Och jag håller med om att dina amningskuddar har en helt annan kvalité och funktion jämförts med dem amningskuddar som säljs ute på marknaden idag då jag testat dem båda ! Det som gör din design mest unik är fyllningen och att man enkelt kan byta ut eller tvätta fodralet, hygienmässigt! Dessa har hjälpt mig i min graviditet, särskilt under nätterna och jag vet att den kommer att komma till ÄNNU mer användning nu när bebis kommer 💖

Svar: Kul att få positiv feedback! ❤️👍
supertjej

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress